Lata dagar..

Och jävligt slöa..

Mina dagar ser ut såhär:
06.00 Vaknar och säger gomorrn till Pysen
06.10 Går ut med Pysen så han får kissa och bajsa
06.25 Går in och gör iordning Pysens frukost
06.30 Sätter på kaffe
06.35 Knäpper på tv;n och zappar runt
06.50 Dricker en kopp kaffe
07.00 Ger Pysen frukost, dricker en till kopp kaffe


Osv..
Näe men de e ju inte super kul.. Har mest sett på film.. Spec. på mornarna..med avbrott då Pysen ska kissa lr bajsa lr både och...

Nyår blir iaf o sitta hemma..

Har också tänk på en grej.. De där me att man glider ifrån kompisar.. När jag tänker efter så gör det faktiskt inte så mkt egentligen.. Det är som det är..Och är de ngn man absolut inte vill glida ifrån så ser man till att man inte gör det..


Näe nu orkar jag inte skriva mer.. Och inte är de ngn på msn o snacka me heller.. Va fan, jag som så sällan sitter vid datan nu för tiden.. Men aja..


Över o ut

Ful Jul & Grått Nytt År !

Yes.. Snart är dagen över.. Och jag som är så anti-julen har ändå inte så mkt att klaga på..
Några garv blev de med.. Bl.a när jesper spillde ut mammas vinglas och hanna gnällde och spillde precis efter de ut lite av hennes julmust..
Fast mest garvade jag av att jag tyckte när dom andra sa att Råttan hade kissat i mammas mun..Men så va de inte.. Hon hade kissat i mamma o pappas säng.. Hur fan jag kan få de till mammas mun..men anyway..

Har sett på tv..käktat mat..pysslat me djuren..Delat ut klapparna..

I år har jag fått: (förutom Pysen)
Rosa mp3
Bajspåsar me dödskallar på
Vantar
Kaffekopp me dödskallar
Transformers på dvd
Cdskiva me Nationalteatern
En dvd med 4 simpsonsavsnitt (fick jag av mig själv)
har för mig en grej till..men spelar roll..
Helt okey klappar.. Jag diggade spec. bajspåsarna

Håller på o laddar mp3;n nu.. Men datajäveln vill inte installera den så jag kan lägga in musik.. Jag är väl inte världens största datanörd direkt.. yeye..

Näe nu ska jag ner.. hoppas på att de finns kaffe nere..

Över o ut

Trött..Trött.. TRÖTT !!

Mmm.. Som ni fattar så är jag trött... (om ni inte är totalt blåsta..jag säger inte att ni är de men jag vet att de finns ett x antal sånna människor..)

Näe men min sömn har ju totalt förändrats.. Jag får inte lov att sova ut längre.. Klockan 6 är de som gäller för att Pysen ska få komma ut och bajsa, kissa & sen få frukost.. Då tar jag en kopp kaffe och sätter mig i soffan..

Näe men de har gått bra me Pysen.. Han är duktig.. Sover bra på nätterna.. Fast dom två senaste har varit lite småjobbiga.. För han har börjat fåna sig o pipa och ordna.. Och ska upp o kolla i sängen.. Så jag tar upp honom en liten stund så han får kolla.. Va de nu är o kolla på ? Ett rött täcke.. Men skitvackert.. Näe sen får han gå ner i sin korg o ordna och till slut så lägger han sig ner och somnar..

Blir mkt o hålla sig hemma och kan inte sticka någonstans hur som helst.. Men vadå.. Med mitt sociala liv så är de ju ingen större skillnad ;)

Haha.. Sorgligt ;) Men any way.. Det gör faktiskt inte så mkt.. Blir lättare när han blivit lite äldre.. Han är ju fortf. en liten bebis.. Så har han fortf. sin valpmage.. Sån som dom har när dom är valpar.. Och de e fult :P hehe.. Men han är söt ändå..
Går också riktigt bra tillsammans me dom andra djuren.. och det är ju skönt..

Näe nu orkar jag inte skriva mer..

Men Jonas.. NU finns en ny blogg..


Över o ut

En jävligt bra helg ändå..

Yes.. I fredags satt jag själv hemma på kvällen.. Såg leagally blonde & scary movie2.. Drack glögg, öl & kaffehalve..Bakade en rätt äcklig kaka som jag döpte till "snökaka"...

Igår.. Då va de partaj vid Jonas.. Det var jonas, elisa, anna, jag, arvid, peter, virre, nathalie och robin (snoppin som peter sa)..
Vi spelade kort.. Jag förlorade i skitgubbe.. Sen spela vi "finns i lojsta träsk" jag förlorade iaf inte..
Vi lyssnade på musik, tog kort och hade de jävligt trevligt.. Hade skitkul..

Virre & Peter bangade först..(åkte hem)
Sen vid 01.20 så bestämde jag o arvid att de va dags o gå hem..Jag va snortrött och de såg ut som att han skulle somna i vardagsrummet.. Och Nathalie och robin bestämde att dom också skulle ta o gå hem.. Så vi skiljdes på trappan och gick åt varsitt håll..

Vaknade imorse vid 08.30 av att farsan ropade att vi skulle iväg o hämta Pysen.. men de tog typ ett bra tag ändå innan vi var iväg.. När vi va framme tittade jag in genom fönstret som fanns på dörren.. Höll på o dö.. Där va pysen och hans 10 asmysiga syskon.. Jag ville ta me allihopa hem =) hehe..
Sen så kom vi hem då, med en ny familjemedlem.. Min lilla plutt..

Allfåns tyckte pysen va lite läskig :P hehe.. såg kul ut.. Sen kom Arvid ner och drack lite kaffe o va me ute när pysen skulle pissa.. Arvid va rätt poppis hos pysen.. Iaf hans känga, de såg ut som pysen skulle "våldta" den ett tag..
Men de går ju inte.. Han e ju så liten, då sysslar man ju inte me sånt..
Kanske har fått en pervers liten snuskis me mig..hehe..

Näe men hur som haver.. Den här helgen har varit skitbra !
Och imorn kommer antagligen Zandra-Dee och hälsar på mig o den lilla skiten.. för han e verkligen liten.. Fido är t.o.m större :P hehe.. Men de e inte länge tills pysen växt om.. De går läskigt snabbt de där..

Näe nu får de räcka me o skriva.. Blir mkt..

Över o ut

Världens bästa jobb ? Näee...

Det är fan sjukt.. Okey för att de kan hända i verkligheten, men att utsätta ngt för ngt sånt som en "övning" de e bara sjukt !!
Och en anställd som får dödsångest och så.. Att framkalla ngt sådant hos en anställd.. Näe.. De är åt helvete fel !!
Hade mina chefer utsatt mig för ngt sånt hade dom allvarligt åkt på stryk ! Jag hade inte brytt mig.. Nävarna och alla möjliga svordomar hade åkt fram..
Så ni som vill anställa människor som ni kan utsätta för sånt.. Nu vet ni, mig behöver ni ens inte bry er om...


va jag snackar om..kolla länken så fattar ni..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1460615.ab



De e fan så man blir förbannad !


över o ut

Nu e´re helg igen..

Ikväll har de varit luciakväll på Högby..Men jag satt hemma.. Drack glögg, öl (och lite mysko kaffehalve) och såg på Legally Blonde.. Jag tycker fan den filmen är bra.. Reese Witherspoon är bra ! Bra, bra BRA !! :P

Yeo yeo..
Har sett scary movie 2 också..gick på Tv4 film.. Bästa av scary moviefilmerna..

Imorn..

Städa lite..
Gå på bolaget...
Städa lite mer..
Bli full som en alika.. lr njae.. Ska fixa o gå hem, och inte va så jävla bakfull på söndag..

Söndag..
Hämta hem min lilla plutt nr2.. (Fido är såklart min lilla plutt nr1)


Btw.. Råttan va nog den enda som gillade min snökaka, den lilla tjuvkatten.. Fy på henne.. Men hon har alltid varit störd den katten..

Blir o fixa försäkring på Pysen.. Passar på o fixa till Fido & Råttan då med.. (pinsamt nog så är ingen av dom försäkrade..men de ska bli ändring på de)

Måndag..
Upp tidigt ! Vakna med kiss på golvet.. (för att alla ska fatta så kommer de självklaret inte vara mitt piss, utan Pysens.. Men kommer ju självklart ha tidningar och sånt på golvet.. Måste köpa lite foder o sånt med.. Ska kanske införbi granngår´n och kolla efter halsband.. Även om jag hittat ett skitsnyggt på Zoo Market inne i visby.. Men det stället och uttrycker "överpriser" går hand i hand..


Näe nu orkar jag inte skriva mer skit..

Btw.. Min snökaka.. Den blev dålig.. Var den med i "Bra eller Anus"-leken hade de blivit anus.. Osis..


Över o ut

Men va fan då !

(jo de får bli rubkriken, för nu kollade jag på klockan..och den är just nu 00:02!!)

Hmm.. Skit också...
Lär vara vaken hur länge som helst ikväll, för jag ska läsa i min bok när jag gått o lagt mig..
Jag har tänkt på en grej.. Jag funderar på att dygna.. Att jag e vaken hela natten.. För jag lär inte ha läst färdigt förräns 5 på morgonen.. Snacka om att jag borde ha ett nattjobb lr ngt liknande.. Skulle vara skitbra!!

Mmm.. Imorn är de luciakväll på Högby..Men jag skall inte gå.. Jag kommer bara bli förbannad av de, de vet jag ! Det blir jag alltid på sånna där grejjer..

Mamma börjar tro att jag har utvecklat en social fobi.. Men de stämmer inte.. Jag är bara trött på folk.. Ikväll så frågade hon mig när jag va ute på samhället senast.. Häromdagen tyckte jag, va ute me Mattias när han gjorde div. ärenden.. Och innan dess ? "jo de va i lördags när jag skulle till jonas... lr näe..de va i måndags när jag va me Zandra till vetrinären"..
Hon frågade om jag gick ut förrutom när jag va ute me Allfåns... Näe inte direkt mkt tyckte jag, jag har ju ingen anledning?
Började hon snacka om "fånge i huset" näe för fan..
Men jag har ju ingen anledning till att gå ut.. De finns fler anledningar till att inte göra de..
1. Det är bara skitväder hela tiden.. Hur kul är de o va ute då ?
2. Jag är pank..Så jag kan inte gå och handla ngt..
3. Jag har ingenting att göra där ute..
4. Hur kul är de då...Gå runt på samhället och glo på alla jävla puckon som finns?

Näe då sitter jag hellre hemma med djuren och pysslar om dom, målar, ritar lr va fan jag känner för..
På lördag va jag sugen på att öla lite.. Snackade me Annicka förut om de idag, vi fick se.. Skulle höras på lördag.. Men nu vette fan om jag har så stor lust till de.. Men de gäller ju att passa på innan de e försent..


Över o ut

(de va mkt man fick me på ett par minuter)

över o ut part2

Att lyfta fram korkade människor !

Det är ju de alla talk-shows går ut på typ..
Såg precis Jerry Springer (därför jag skriver de här, e bara tvungen, ni får leva me de)..

Iaf.. De hade börjat när jag slängde in på tv400..
Då var de en snubbe som var gift och hade tre barn..
Han hade skurit av snoppen på sig själv..
Han har tydligen velat vara kvinna i 50 år, han har haft självmordstankar över det.. Och de slutar med att han skär av den själv..Och håller på att förblöda.. Bara de säger ju hur tragiskt och synd de egentligen är om honom..

Hans fru får köra honom till sjukhuset..Och inte till närmsta för där känner hon folk, och det är ju förudmjukande..Och hon kör assakta för att hon tycker han borde förblöda, att han förtjänar det för att han gjort så.. Hmm.. Dumkärring!

Sen börjar han Jerry Springer snacka om att han behövde ju inte byta kön..han kunde vara en man på utsidan och en kvinna på insidan.. Öhhh..Okey?! Näe men de e lugnt, mår dåligt resten av livet av att vara fångad i fel kropp me fel kön resten av livet när han redan har haft självmordstankar pga han har mått så dåligt av de...


Sen så är de ett annat par.. Och då är de tjejen som vill att hennes man sen 4,5år tillbaka och pappa till hennes 2 barn skall skära av sin snopp.. För hon har kommit fram till att hon förederar "vagina framför penis".. Och älskar han henne så gör han de.. Så hon sätter ett ultimatum om att ifall han inte gör de så är de slut.. Idiot ?! YEPP!
Sen är de en i publiken säger "Den dög ju till att göra barn, så varför skära bort den nu?" Då svarar dumfan "Det är gjort nu så den behövs inte längre" (HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM) Sen frågar en annan om barnen.. Och mannen säger att hon minsan inte ska få ha dom, och hon har inga som helst problem med att mannen skall ha ensam vårdnad om DERAS TVÅ BARN.. De enda hon säger "då kan jag ju hälsa på dom på helgerna"

DUMFAN, DUMFAN, DUMFAN !!
Inget ont om USA och folket där.. Men de finns ju en hel del som är helt åt helvete blåsta i skallen !
Näe, fattar inte riktigt hur folk funkar.. Men kan jag inte göra de på den här ön, så varför skulle jag göra de där ?


Över o ut

Min personlighet !?

Behöver lite hjälp nu då..

Beskriv min personlighet hur ni uppfattar den med 3 ord..

Ditt svar kan vara avgörande ! (för att sätta lite press på er då ;) hehe)


över o ut

Jag är sjuk...

..mmm..och vissa har väl lite kommentarer på de.. Men nej.. Inte sjuk på de sättet.. Inte mer än vanligt iaf..

Har feber o mår kasst..tror magen e i lite uppror med.. Och varför skulle jag skriva med de för då ? Jo, för jag kände för att göra de..
Mormor har varit nere nu med sin karl.. Iaf.. Vi snacka om de där me bloggar..
Och jag berättade att jag har en.. Och hon började fråga en massa om det då.. Och så sa hon att de kommer ju alltid stå typ.. Och att man kanske ångrar sig sen va man skrivit om.. Men de där me magen..Alla har väl varit lite kassa i magen.. E ju inte som att man gör som kändisarna då (om man då inte e en sketen liten wannabee) och skrevar upp när man kliver ur en bil och blir fotograferad.. Aja, vill man få murran förevigad på bild så är de väl ett rätt enkelt sätt..

Tänk på de om ni nu skulle va sugna på de..
Bli kända..
"Glöm" trosorna hemma..
Kliv ur en bil utanför en premiär lr klubb..
Och voila ! Murran är förevigad på bild för alltid..

Kanske man kan sälja som t.ex. paketresor till alla som gillar att fläka upp och visa upp sig..Mmm.. De ni.. ta er en funderare på de..

Egentligen de där me o göra så.. Fattar inte riktigt grejjen med de.. Och jag klarar mig nog utan en förklaring.. De får visa-murran-fantasterna hålla sig till..

Idag så har jag iaf följt med Zandra till vetrinären med Lowe.. För han kunde inte bajsa.. Förstoppning med andra ord.. Det slutade med att man kom hem efter 3,5 timme.. De va rätt drygt.. Först fick han ngn vit sörja.. En hel del vit sörja.. Sen skulle han röngtas.. Fan vilka sexiga men tunga förkläden jag och Zandra fick ha på oss då ;) hehe.. Sen fick vi gå ut och gå med honom i en timme.. Sen kom vi tillbaka.. Då blev det ännu en röngten och sexiga förkläden.. Det hade börjat "vandra" men skit vandrar väl inte ? De glider? Pressad? Aja, de e ju iaf skit samma.. Så de blev en till timmes promenad ute.. Sen blev de sista röngten och sista provningen av dom där sexiga förkläderna.. Jag vill ha ett sånt :P Efter sista och tredje röngten så hade de "vandrat" på rätt bra så vi va tydligen färdiga då..

Kom hem och käkade.. Efter kanske 2 timmar så ringde Zandra.. Hon och Lowe va typ utanför så dom kom in och jag o zandra drack kaffe o snackade i kanske 2 timmar.. Annars har de inte blivit så mkt mer..

Imorn så vette fan va som händer.. Men de märks..


Över o ut

Jag har en plan !

Yes.. Gnugga hakan..;)
Näe men jag har en plan, och de kan nog bli rätt bra..
Men de går inte att fixa ensam...
Spännande me en plan och kan tänka sig både planering och genomförande för en bättre fritid ? Säg till..
Säger du säger jag ;)



Över o ut

När och fjärranspelet..

Yeo.. Det har jag spelat ikväll.. De va tre lag.
1. Jag & Anna
2. Jonas & Nöten
3. Elin & Tony..


Efter halva va Tony och Elin tvungna att dra..

Iaf.. Det hela slutade precis som jag visste innan..och som Anna också visste ;)
(kommer säkert få kommentar från både henne och Jonas)
Men anyway..Jag och Anna vann ofcourse.. ;););)
Mwoahaha.. Suck on that !

Imorn så är de konfirmation..Ser väl inte fram emot att sitta i kyrkan en timme..
Men de får väl va värt de.. Kommer ju få se lillbrorsan i klänning.. ;) Mwoahaha..
(som varken jag lr Hanna har tvingat på honom)

Aja..
Nu har katterna fått mat med, passade på att handla i affären innan jag åkte till Jonas..


Över o ut

Idol..Förstörd hjärna..mm..

Jahaou... Marie vann idol då.. De va ju kul för henne.. Näe men hon va riktigt bra hon..
Hejjade faktiskt på Amanda.. Hon är inte dålig hon heller.. Hon lär nog få ett skivkontrakt hon med..

Hmm.. Jo, min hjärna är iaf förstörd.. Kan inte höra ngt om grodor lr grodyngel längre utan att hjärnan skall börja knorra, man får bilder i skallen och börjar nästan garva..
På vägen till konfirmationsredovisningen så va de ngn julkalender om en pratande groda och en massa pratande grodyngel.. Gissa vem som höll på ett slaganfall lr ngt..

Aja..


Över o ut

Blåsor på händerna, grodyngel mm..

"får du också blåsor på händerna? ..använd sarah en till två gånger om dagen för att lindra besvären"


Hahahha...Jag tycker iaf de va kul..

Va alla andra tycker..de skiter jag i..



Över o ut


Trött...typ...

Yeo..Är trött..Har städat och så...idag med..
Är också lite irriterad..Tycker saras värdfamilj är dumma i huvudet..så de så !
Mmm.. riktigt stjärtig stil tycker jag..
Inatt kommer syster hem..lurade henne förut idag och sa att råttan va dum i huvudet för hon hade börjat dräggla och sprungit runt i cirklar..Och hon gick på de.. Hon har varit i sthlm för länge den där ungen, har väl drabbats av sthlms-sjukan..;) hehe..

Allfåns va iaf dum i huvudet idag..Han rymde när vi va ute och gick... Fan va arg jag vad.. Olydiga skithund ! Pinsam som fan..Började springa ut mot hemse o sen in på en massa folks gårdar.. Helvete va arg jag vad, men till slut så fick jag tag på den bajshunden..

Aja..inte mkt mer o skriva just nu..


Över o ut

Va fan vill man bli när man blir stor ?

Hmm..
Har kanske fått en liten idé om det..
Skulle vilja jobba med djur och ha djur omkring mig.. Vill också hålla på med färg, form och sånt..
Och ha en massa musik omkring mig..
Och självklart kunna försörja mig..
Hmm.. De e inte lätt inte..

Får ta o fundera på det..


Håller på o städar på övervåningen..På hallen.. Skall ta o möblera om här uppe också..


Över o ut

Nu skall jag prata med Anna lite..

Yes.. On the telephone..
Sen skall jag sova..

Så..ehm.. So long fuckers..4tonight !

Den som ringer o väcker en skall jag typ kastrera..
Det finns ju vissa som har en tendens att ringa mitt i natten o väcka en..
No names..


Suck on it !:P


Över o ut


Blöt hund

Yes, en blöt hund ligger här brevid nu..
Har duschat Allfåns.. Skönt att han inte har ngt emot vatten..
Så jävla råskitig han har varit efter alla bad och dopp i smutsvattnet i alla diken och pölar..

Har rensat igenom i min walkingcloset med.. Så man får in all skit jag inte behöver på rummet + skrivbordet som står här ute på hallen.. Så har städat lite på rummet.. Skall försöka få iordning hallen här uppe med imorn innan morsan kommer så slipper jag höra ngt jävla gnäll om det..
Men gör säkert ngt fel så hon får säkert ngt att gnälla över ändå :P hehe..

Så har jag typ 3 finnar som är typ 1 mm stora på underkäken.. Och jag har inte krattat sönder dom lr ngt...(inte för att ngn bryr sig..men stolt e man :D haha.. Ska se hur länge jag klarar att låta bli dom.. Dom syns ju knappt.. E ju inte som världens fetaste blämma mellan ögonen lr ngt ;D..)

Lyssnar på the sounds me.. de e bra skit.. Blir nog lite Danko Jones & National Teatern med misstänker jag..


Över o ut

Fan då..

Sometimes i really miss you, but then i try to get over my self..

It´s a sad situation

Vad jag tycker om julen..

Mmm..
Hej, jag heter Sarah och jag hatar verkligen julen...
Den är bara så jävla påtvingad och onödig..
Det handlar bara om pengar och tvång hela skiten..
Undrar hur många som verkligen vet varför vi firar jul egentligen ?
Jag vet inte de till 100% själv, och jag bryr mig inte direkt heller..
Det jag vet att de har me o göra med ngn liten sketen påhittad unge som föddes i ett stall..
Då föredrar jag att va född i farstun iaf..

Any way..
Julen handlar bara om att köpa en massa onödiga jävla skitpresenter.. Hela familjen/släkten är samlad.. Bara för att det ska va så !? Just för att de e jul! Borde de inte va för att familjen/släkten bestämmer vilken jävla dag som helst på året att träffas och käka mat för att man vill umgås ? Näe de går ju inte.. Men på julen går de ju hur jävla bra som helst.. För då MÅSTE man ju göra det.. För de är ju faktiskt JUL ! Åt helvete me julen säger jag.. Och köpa en massa saker till andra bara för att man MÅSTE det... Det är så sketet me de här o köpa presenter.. De e typ vid sånna tillfällen folk "MÅSTE" det, typ födelsedagar, konfirmation..lr hur fan skiten stavas.. osv..
Är det inte bättre att vilken som helst dag på året köpa en present till ngn man tycker om och bryr sig om, bara för att man vill ?! Näe man kan ju inte gå runt o köpa presenter då och då till vissa.. Det har man ju inte råd med!
Men på julen, då jävlar ! Då har man råd och slänga flera tusen på en massa onödiga saker..
Kanske jultomten som skänker ett par tusen till varje person i smyg ?! Hmm.. Men vart fan är mina dom där exrta tusen då ?! Va !? Va !? VA!?!?!

Men seriöst.. Tro fan att folk blir deprimerade och tar livet av sig såhär år !?!?
Som folk börjar me dom där äckliga julsångerna redan i oktober.. Jag känner också att jag bara vill hoppa framför en bil lr va fan som helst då ! Näe.. Lägg ner de där me julen, tack!

I år kommer jag fira jul....och det är under tvång.. för att jag måste..


Över och ut

Kränga lite sexleksaker ?

Yes, ska väl ta o hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning..
Skall iväg på ett bokat homeparty ikväll..En tjej som fyller år idag som har ett par kompisar som tyckte hon skulle överaskas med ett homeparty.. Så får se om man får kränga lite sexleksaker ikväll då..

Jag har varit trött, trött, trött idag.. Börjar gå över nu..

Näe duschen ropar nu.. Och det gör tiden med.. Skall iofs inte åka förräns om en timme men de e grejjer som skall hinnas med ändå..

Måste köpa snus och batterin med..

Över o ut

RSS 2.0