Att lyfta fram korkade människor !

Det är ju de alla talk-shows går ut på typ..
Såg precis Jerry Springer (därför jag skriver de här, e bara tvungen, ni får leva me de)..

Iaf.. De hade börjat när jag slängde in på tv400..
Då var de en snubbe som var gift och hade tre barn..
Han hade skurit av snoppen på sig själv..
Han har tydligen velat vara kvinna i 50 år, han har haft självmordstankar över det.. Och de slutar med att han skär av den själv..Och håller på att förblöda.. Bara de säger ju hur tragiskt och synd de egentligen är om honom..

Hans fru får köra honom till sjukhuset..Och inte till närmsta för där känner hon folk, och det är ju förudmjukande..Och hon kör assakta för att hon tycker han borde förblöda, att han förtjänar det för att han gjort så.. Hmm.. Dumkärring!

Sen börjar han Jerry Springer snacka om att han behövde ju inte byta kön..han kunde vara en man på utsidan och en kvinna på insidan.. Öhhh..Okey?! Näe men de e lugnt, mår dåligt resten av livet av att vara fångad i fel kropp me fel kön resten av livet när han redan har haft självmordstankar pga han har mått så dåligt av de...


Sen så är de ett annat par.. Och då är de tjejen som vill att hennes man sen 4,5år tillbaka och pappa till hennes 2 barn skall skära av sin snopp.. För hon har kommit fram till att hon förederar "vagina framför penis".. Och älskar han henne så gör han de.. Så hon sätter ett ultimatum om att ifall han inte gör de så är de slut.. Idiot ?! YEPP!
Sen är de en i publiken säger "Den dög ju till att göra barn, så varför skära bort den nu?" Då svarar dumfan "Det är gjort nu så den behövs inte längre" (HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM) Sen frågar en annan om barnen.. Och mannen säger att hon minsan inte ska få ha dom, och hon har inga som helst problem med att mannen skall ha ensam vårdnad om DERAS TVÅ BARN.. De enda hon säger "då kan jag ju hälsa på dom på helgerna"

DUMFAN, DUMFAN, DUMFAN !!
Inget ont om USA och folket där.. Men de finns ju en hel del som är helt åt helvete blåsta i skallen !
Näe, fattar inte riktigt hur folk funkar.. Men kan jag inte göra de på den här ön, så varför skulle jag göra de där ?


Över o ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0