Till o va trött..

Jag har varit astrött ända sen jag kom hem från Sthlm.. Lr även lite innan med.. Men nu är de fan sjukt va trött jag är..
Sover typ hela dagarna känns de som.. Sjukt..
Vaknar upp som i en dröm när dom andra vaknar (om jag nu vaknar till) och jag ligger ner och allt är bara som en dimma, orkar inte ens röra på mig.. Och så *poff* så sover jag lika djupt igen..

Har iaf varit ute me Allfåns idag.. Han kräktes av ngn anledning..
Imorn blir de lite jobb...Har ett bokat homeparty..

Näe ska kolla efter lite jobb nu o forts. o dricka mitt kaffe

Över o ut

Min älskling

image12image13image14image15image16image17image18image19image20image21image22 Fido.. Mitt livs kärlek.. Inte bara en katt, utan min älskade lilla bebis.. Att man kan älska en katt så mkt.. Men de gör man..
Min lilla plutt<3

Stressa ner..

... Du måste ju kunna känna att du lever

Home again

Nu e man hemma igen..
Lr kom hem inättras vid halv två..
Gick o la mig på en gång, men de tog ändå iaf en timme innan man kunde somna..
Idag fick man iaf sova ut..

*Brb..kaffe*


såe...
Åkte me pendeln från huddinge mot södertälje och mötte upp me zandra där och väntade sen typ 40 min på bussen som vi skulle ta ner till nynäs..
Fan så mkt smidigare o åka så än med pendeln.. Skall jag nog ta o börja med tror jag de... Yeo..

Sen fick vi vänta typ en timme i nynäs också innan båten gick..men de gick fort.. Va tvungna att gå till en bankomat innan vi gick till båten.. Träffade JBL.. fick fingret när jag sa så.. And then? JBL är JBL och de får JBL helt enkelt lära sig att leva med..så de så..

Båten gick fort.. Jag och Zandra var typ omringade av ett par pojkar i typ..15?års ålder..Kanske 16 till o med.. Hahaha.. Näe men de kändes mkt kortare tid den här gången..

Kanske borde bli ngt komikeraktigt när jag blir stor.. Lyckades få till de ett X antal ggr under resan.. Skämt alltså.. Ingen annat.. tyvärr..mwoahaha.. Näe då.. De lider ingen större nöd på en.. :P

Mer då..
Näe va inte så mkt mer..
Va i stan idag me mamma.. Va inne på ZooMarket och köpte en fylld baseball till Allfåns och en leksak till Pysen.. Så va vi på Rusta med för o köpa färg o sånt.. Passade på att köpa en pläd till Pysen med..  Har tänky köpa lite grejjer då o då så slipper man köpa allt på en gång..

Över o ut

Ett par dagar i Sthlm

Yes, har varit i Sthlm sen i lördags..
Zandra går en hästmassagekurs i Gnesta o tyckte att jag skulle följa med.. Och det gjorde jag.. Ikväll åker vi hem...
Igår va jag o "lämnade" av Zandra i Gnesta då... Kursen är bara i 2 dagar..


Vad har hänt här då.. Inte så jätte mkt..
På centralen då vi skulle ta oss till Hanna så såg vi Peter Siepen (det stavas så va? men skitsamma iaf) Undrar hur han väljer sina kläder.. Han tänker kanske "jag är ju en crazy jävel..men hur jävla crazy ska jag se ut idag då?" Han hade typ silverdojjer... lite som ballerinaskor typ.. Röda tighta braller.. Ngn jävla jacka och sen en sjörövarhatt.. Ni vet sån 3kantig hatt.. Så i lördags tänkte han nog "Idag ska jag inte se jävligt crazy ut, idag ska jag se ut som ngn som rymmt från dårhuset!!" hehe...

Söndagen passade jag o zandra på att sova hur länge vi ville.. natten mellan fredagen och lördagen så sov vi kanske 4 timmar.. Vi åkte ut till Gnesta också och kollade lite..

Igår eftermiddag va jag och Hann hos vår gammelfaster och pimplade rödtjut och glögg som jag innan hade fått gå på bolaget och köpa åt henne.. Jag och Hanna garvade en hel del iaf, men de va trevligt att va där.. Har inte varit hos henne på typ 8 år... Det var ett tag sen.. Då va de jag och Anna som var uppe.. Och både hon och jag kräktes som två små magsjuka grisar under dom dagarna iaf... Spec. jag.. Anna spydde första natten.,.. Sen va de min tur... Vi skyller på semlorna som vi käkade...

Sen ska man till Södertälje och möta upp Zandra o vi ska ta oss till Nynäs.. Skall bli spännade o se om vi kommer fram i tid :P hehe.. Aja... De går bra ska ni se..

Måste ju också skriva om fredagens idol.. Daniel åkte ur... I dont get it ! Arg arg arg... Iaf... Om han släpper en skiva så skall jag faktiskt köpa den.. Inte ens ladda ner den, utan köpa den.. Sen så ska jag gifta mig med honom ;) mwoahaha.. Näe´rå... Men hans stil e så jävla skön.. Trist att de tog slut med hans tjej.. Även om vissa tjejer e glada för de misstänker jag.. Men men..de e ju sånt som händer..

Fan de ska bli så jävla skönt att komma hem...

Mer då.. Jo vissa personer är teleterrande wankers...=) mwoahaha..

Aja.. skit samma me de..
Men nu ska jag ta o dricka min latte, fan va god den är.. Sen ska jag packa färdigt allt.. Har packat de mesta, är ju ett par timmar tills jag ska åka iväg... Kanske åker ut o möter Zandra i Gnesta istället... Sen ska man hitta den där bussen med.. Men ringer henne efter fyra ngn gång...


Över o ut

Jävla knoge !

Mmm..

Idag iaf..
Ute me hunden, käka frulle, fixa hemma..
Va ute på hemse, gick till apoteket för o köpa avmaskningsmedel till Fido, sen till Ica för o köpa tonfisk att muta Fido med för att han ens skulle titta åt en där man satt me tabletten.. Grymt stora tabletter.. Och jag som hade problem att ge honom antibiotikan.. Dom här tabletterna va typ 4-5 ggr så stora.. Och Fido va inte glad över dom, han satte klon innanför nagelbandet på mig, de blödde en del de...

Till slut fick jag i honom dom två halvorna..

Zandra med vovve kom, va ute o gick med dom, passade på att ta med mig Allfåns..

Va med Zandra & Love på hundkursen, skitkallt ute iaf..
Sen skulle dom se film där så jag gick hem me Love så länge..

Jo när vi va ute me Allfåns så hade jag kopplet virar runt knogarna bl.a på vänster hand, kom en hund och Allfåns drog till.. Min knoge är helt felknullad just nu..Svullen o sånt skit..
Så får väl ringa till Vårdcentralen imorn och kolla me dom, lr ngt sånt..
Kul jul..

Snart bär de av till Sthlm med.. Nice..

Aja, inte så mkt mer o skriva, tänkte ta min tidning o slänga mig i sängen o försöka somna relativt tidigt.. och försöka kliva upp tidigt.. Får se hur de går med det..

Över o ut

Tjejhelg

Med Zandra..
Yes, kom till Zandra vid 18 typ i fredags..
Vi såg på lite tv.. Åt mat.. Sen kom vinet fram.. De va skitgott ! Så skall ni dricka ett vitt vin som inte är torrt så pröva på Tania.. Ljusblå box me ett vinglas på...De va grymt gott !

Lördagen va lugn.. Var och gav hästarna mat.. Käkade på kvällen, rester från fredagen plus en sallad som vi gjorde me tomat, gurka & en massa fetaost:P gottgotteligott gott =)
Blev öl till maten.. Sen drog vi i oss resten av vinet och avslutade med cider..

Vi såg också båda disneychannel filmerna.. Highschool musical 1 & 2...

Lyssnade på musik o snackade..

Idag så va vi i garda.. Efter att Therese fick komma me startkablarna :P hehe..

Kom hem typ vid 18 idag...
Har käkat, druckit kaffe & sett NCIS.. Bra skit de där programmet !! Me like, me like alot !

E20Norr - Millencolin <--- Grymt jävla bra låt ! Lyssna på den o även på texten..


Över o ut

Nu har helgen kommit..

Väntar mest på att far min ska komma hem så han kan köra en till Zandra..
Skall vara där hela helgen..

Ska bli riktigt nice..

Filmerna blev de ju inget av.. Cpskivor & Cpbrännprogram ! FU typ..

Idag har man typ lekt me Peter..Va på Hemse en sväng..Köpte lite grejjer till helgen..

Så har vi käkat och så.. Va nerförbi Alva en sväng o hämtade Zandras glömda tobak..

Har precis fixat till i köket med, så nu kan dom inte klaga på ngt heller :P

(Eller dom hittar säkert ngt..men de skiter jag i, för jag ska va borta hela helgen;P)


Vin, morötter, gurka, cidet, dipp, min röra som jag gjort, bananchips.. Fint de.. :P

Över o ut

Fyllda pannkakor & halka

Idag så sov jag lite extra länge..va kanske till halv elva lr ngt sånt..

Idag har jag gjort fyllda pannkakor, Peter åt här.. Vi var på hemse, jag va på bolaget till imorn o så köpt lite skivor o sånt..

Ikväll när jag va ute me Allfåns va de halt.. Han drog i kopplet och jag höll på att dra på arslet.. de va nära! ujujuj...

Aja, any way..

Igårkväll blev jag glad..
Innan jag gick upp fick jag för mig att kolla en sista gång efter Fido..
Öppnade dörren och "svich!" så for han in genom dörren.. Gissa vem som blev överlycklig =)

Imornkväll åker man till Zandra.. Vi skall ha tjejhelg typ i helgen..
Dricka vin, cider, se en massa film och ta de lugnt o skönt..

Över o ut

Orolig matte

image8Min älskade lilla Fido.. Vill att du skall komma in nu, blir ju orolig när du e borta så länge, spec nu när de e sånt väder ute & halt på vägarna..
Blir jämt nipprig när de gäller min lilla plutt... Vet att om de skulle hända min lilla bebis något så skulle mitt hjärta gå sönder..

Matte älskar sin lilla bebis Fido
image9image10image11

Morgonens väckarklocka: Fido

Yeo.. Klockan va väl kanske 7 lr ngt när jag vaknade av att Fido var inne och klampade på mitt rum, tydligen hade han varit inne i min walking closet och snokat lite, den lilla kissekatten.. Lr lilla och lilla.. Han väger 4,6 kg nu.. Jisses.. Han är en stor kissekatt =) Min bäbba..

Aja..

Varma mackor i ugnen till frulle me tranbärsjuice & kaffe till..

Sen så har man mest varit me Peter & Virre..

Vid fyra kom vi hit.. käkade lite..

Sen så gick vi ut me Allfåns..På vägen hem gick Peter & Virre hem men skulle komma tillbaka efter dom hade ätit, sen när dom kom så skulle dom till affären o undra om man skulle me, men va för trött och orkade inte.. Sen så stack dom tydligen hem direkt..

Har suttit vid datan o glott... Sett på NCIS (bästa programet ever!!), Simpsons & CSI NY...

Druckit en del kaffe med.. gottigott men av någon anledning så kan jag inte dricka så mkt kaffe längre, vänder typ i halsen.. mysko som fan.. aja.. e la skitsamma..

Längtar till helgen, då skall jag och Zandra ha tjejhelg hos henne.. Har väl lite planer och sånt.. Men de kommer bli en soft helg.. Ska bli skitkul iaf !

Min svarta lilla plutt har iaf fått ett namn nu.. Pysen heter han =) Det tyckte jag var bra, kallade honom för de igår eftersom jag inte hade ngt namn på honom då, och de kändes faktiskt bra.. Så Pysen blir de..

Över o ut

Fan vilken bra helg!

Yes.. Igår så åkte man till Zandra..
Vi var ett litet gäng som spela lite poängpoker, snacka skit o hade askul..
Det var jag, zandra, tedh, arvid, veronika & theresé..

Kaffihalve till och med.. Länge sen de, men fan så gott..

Jag och Zandra gick o la oss 3 tydligen... 03.15 så var det ngn som ringde, men osis..jag låg och sov då =)

Imorse va man väl inte på topp.. Väntade på att pappa och lillebror skulle komma.. Vi skulle iväg och kolla på en sak....


Efter vi hade gjort de så bar det av till Hejde.. Jonas fyller faktiskt 21 idag! Han är gammal han :P
Hans moster m. familj kom..
Så var det jag, anna, jennie, peter, virre, nöten, jessica & jonny.. Det var trevligt det..
Vi spelade typ turnering me ngt spel som jag inte kom på.. stjärtigt spel iaf, men de va kul =) Mina stötar va så snygga :P hehe..

Senare kom pappa och hämtade mig, nöten och jennie.. Nu har vi käkat mat och så.. Dom andra sitter nere o ser film, men inte jag..för jag tycker inte den är så bra..


Any way..
Det som jag var och kollade var:image6image7 Där har ni min lilla pojk =) Han är just nu nästan 3 veckor, så jag får inte hem honom förräns veckan innan jul.. Kan de inte bli jul snart :P

Men jag har lite problem med namn..
Är sugen på:
Kissen
Misse
Mr Pussy
Brynolf

och några andra,...
Kom med förslag :P

Över och ut

Fan va imponerad jag blir, fjortisslagsmål på Gotland..

Fan va trött jag blir..
På alla små hormonstinna pubertetssnorungar ! Gå hem o lägg er istället !
Jag blir så trött på er ! Hur jävla blåsa är ni egentligen?!

Har precis fått reda på att tydligen så är de små jävla fjortisnissar från södervärn och solberga som skall ses och slåss.. ÖH!? Varför?!

Sen här på Hemse så är det tydligen 3 st som skall "slå ner" en 14 åring.. Gissa hur gamla dom där 3 personerna är ?! 18 !, 20 ! & 22!! VA FAN!!

Ena är lika gammal som mig och andra är äldre än mig ! Jag skulle fan aldrig drömma om att planerat möta en 14åring för att slåss !! Fan är de för fel i era huvuden!! Så jävla onödigt !!

Jag fattar verkligen inte grejjen... Skulle någon liten mes be mig att slå ner en 14åring skulle jag ta mig fan bli förbannad !

Näe till alla er som tänker va med på dom här grejjerna imorn säger jag bara: FAR ÅT HELEVETE ERA SMÅ JÄVLA NOLLOR !!

Jag är just nu skitförbannad ! Ni förtjänar smisk på röven och sen uppskickning på era rum ! Så är det !

Så ta och väx upp någon jävla gång !

NOLLOR !!

Över o ut

Trött o smågrinig..

Yepp..Så är de..
Finns väl en hel del anledningar till båda..
Jag är trött för att jag gick upp tidigare än vanligt, sov inte så mkt inatt, börjar bli sjuk (brurkar förvandlas till ett vrak till slut). Trött för att jag är uttråkad men orkar ändå inte göra ngt.
Trött på folk..

Smågrinig e jag för att Allfåns är korkad, idag va han iaf korkad, och de gör mig grinig.
Är också grinig för att jag e trött för att jag sovit dåligt.
Giring är jag också för att jag antagligen är på gång att bli sjuk.
Sen så blir jag grinig på folk som typ skiter i en..

Och jag är jävligt trött o grinig över att jag är trött och grinig...

Och jag tänker inte skriva ngt som typ "ha de fint alla!" Det skiter jag i, för de har jag ingen lust me !
Så de så, sen va de inget mer med det..


Över o ut

08.20 *skryt skryt*

Yes, imorse lyckades jag kliva upp ur sängen 08.20..
För vissa är de ju ingenting men för mig så är de grymt !
Hehe.. Fan grymt morgontrött man är av sig..
Hade ju de bra där ett tag när jag klev upp tidigt och gick o la mig rätt tidigt..
Men efter en kväll efter att ha varit uppe till typ halv fyra så gick de åt helvete..
Kom in i den dåliga cirkeln igen, men nu får jag ta o göra ett försök...

Var ute me hunden förut, blev på världens sämsta humör..
Va en annan som va ute me sina übertränade o dresserade hundar, och jag vara ute med..precis..Allfåns..

Och de störde mig som fan, för Allfåns blev helt till sig och den andra presonen bara gick runt me sina hundar lösa o slöade osv.. Jag blev skitsur ! Var verkligen som att de va för o visa typ "titta va mina hundar kan, och din hund bara drar i kopplet". Jag hade fan bara lust att skrika "MIN HUND HAR IAF EN PERSONLIGHET! OKEY?!"
Så irriterande tyckte jag det var, men Allfåns fick göra sina behov sen gick jag hem för o ta de lite lugnt igen..

Funderar på att puttsa lite fönster lr ngt, men jag har varken lust lr motivation till det..
Borde också dammsuga, men de e samma sak där..

Any way.. De märks hur de blir..

Jag är iaf sugen på poker imornkväll...


Över o ut


Blötare än hunden..

Jävla skitväder !
Jag säger bara det, skitväder !

Det har fan regnat hela dagen.. På Allfåns morgonrunda, båda va genomblöta, de rann från Allfåns päls på magen.. När jag var o hämtade o lämnade Jasmine... Blötare än en fisk i östersjön.. Gick bara in genom dörren för o sätta på kaffe o sätta på allfåns reflexer o koppel o gav mig iväg på en gång igen...

Min jacka som är rätt bra vattentålig är pissblöt... Man skulle kunna tro att den guppat runt i östersjön i 2 års tid.. Nu dricker jag iaf lite varmt o gott kaffe.. Sen blir de en varm o skön dusch o sen goa kläder..misstänker mjukisbrallor o ett linne..

Kanske se en film lr ngt ikväll.. o dricka mer kaffe.. men är rätt sugen på thé med.. så nästa kopp blir nog en kopp thé... Mmmm.. Vaniljsmak.. De e fint som snus de..

På tal om snus..tog ju fram en snus förut..men stoppa aldrig in den.. Dags för de nu tycker jag...
*humdelihumhum*

Så där ja !
Nu ligger den fint under läppen.. 
Mmmmmmmmm..

Va ska jag göra imorn då?
Jo, kanske dammsuga lite...
Lägga disken i Jespers säng (lr de tycker iaf Elin & Anna va en bra idé)
Skall kolla efter praktikplats och så hade jag tänkt ta en sväng till Malin med..


Btw.. Grattis Tony !


Över o ut

Mesar ! Hela tiden ! Jävla mesar !

För de första.
Bert Karlsson, du kan dra åt helvete ! Idol-Marie är väl för i helvete inte överviktig ! Och hurru din lilla rull-bulle, du är bland dom sista att ens kunna vräka ur sig något så jävla löjligt ! Tack för mig när de gäller de, så Bert.. Kan du inte bara ta en till kaka till kaffet och låta den kakan täppa till din trut en gång för alla. Du va säkert mobbad som barn!

Det andra då..
Alla som klagar på sitt liv för skitsaker.. Lägg av ! Men tänk så här då: Ditt liv är så jävla värdelöst och du har nått botten, då kan de ju inte bli sämre utan bara bättre! Tänk på de och sluta gnälla !

Det tredje..
Igårkväll läste Katrin Schulmans blogg (som jag ofta brukar läsa och tycker är rätt bra). Har även läst Petters blogg (ni vet han som spretar me fingrarna och kör sitt "ey yo"). Den va inte alls intressant, men det var intressant att läsa kommentarerna. Alla vet väl ändå vem Alex Schulman är ?! I alla fall.. Han har tydligen skrivit en massa kommentarer där, om det nu är han, men vem fan bryr sig egentligen.. (Tydligen jag till en viss del, eftersom jag skriver den här skiten.) Men i alla fall, när jag läser dom där kommentarerna så tycker jag bara han är en tönt i kiss-och-bajs åldern. Och att han slutade blogga för att han hade blivit en sån hemsk människa och ett monster. Lilla, lilla Alex, dina kommentarer är ju så JÄVLA SNÄLLA ! Du är fan blåst !
Jag tyckte dina bloggar var rätt bra och läste dom när jag fick chansen, men nu tycker jag du bara är en liten mes !
Katrin är fan bättre än dig !


över o ut


Får väl ta o knyta ihop helgens händelser då..

Yes, igår så var det ju Halloweenfest i stånga..
Det var jag, Zandra, Veronika, Arvid & Annicka..
Det var trevligt..
Jag och Arvid vann "Så det kan låta" För vi är bäst ;)
Mwoahaha..

Ryktet nådde oss att de va Lyefest så vi stack dit för o kolla läget...
Vi stod på gården i typ 5 min o bestämde oss sen för att ringa till Marie o kolla om vi kunde komma dit ist..
Festen i Lye va iaf årets största fjortisfest...Hahaha.. Fy fan...

Näe så vi satt vid Marie i typ en timme innan Käthy kom och hämtade oss..

När vi kom hem så tog jag & Zandra o käkade lite o så...
Sen gick vi o la oss.. Vaknade typ vid tolv...
Käkade frukost, drack kaffe o gick sen ner till Alva..
Ordnade me lite akvariegrejjer...
Sen så åkte vi till affären o köpte lite tobak sen åkte jag hem till mitt o Zandra till sitt...

Så har jag fått reda på att Dannes Anna har världens skickligaste katter... Dom kan tydligen kissa ut genom deras brevinkast ;) Skillat lr vad? ;D hahaha..

Sen så har man varit hos min Anna på födelsedagsfika... För min lilla gamelkärring fyller 21 idag.. HAhahahahaha.. Anna, fan va gammal du är !!! ;);););););) mwoahahahahahahahaha... De e ju svingammalt :P Och virre e t.o.m 22... Vilka gamlingar de finns ;) hahaha...

Aja... Any way..
Skall maila bilderna från igår till Zandra, men får göra de senare för min psykopatiska mesiga lillebror ska ha datan o har skrikit lite.. Lille mesen...

Kommer kanske mer sen..
lr nåe sånt..


Över o ut

Halloweenfest !

Yes, ikväll..
Tar med kamran så det kommer nog att komma upp lite bilder imorn lr ngn gång under veckan..

Allt mitt e iaf fixat till min utklädnad.. Yeeeey.. Zandra kommer också snart..Jo mitt snus räcker nog ikväll tills imorn.. I hope :P Jaja.. Whatever.. Hmmm...

Ska väl ta o fixa håret om en stund.. But i need some help with it.. Men de ordnar sig.. Lätt fixat..
Zandra tar me spary & mousse (de stavas så va? Äh va fan, ni fattar..Om inte så är de ert problem, för jag fattar iaf va jag menar ;P)

Sen bär de av till Stånga typ vid åtta... Det blir jag, zandra, annicka, arvid och veronika..(jag tror hon stavar me k..any way)

What else ? Näe e väl inte så mkt... Skall nog hoppa i duschen snart tror jag.. De behövs..höhö ;)

Näe de va lite bad skrivet men va fan, im bad ;)

Huddelihuddeli...

Skriver mer imorn.. Om jag inte är för bakis.. Sen så ska jag ju faktiskt till Anna med..

Kör på me en blogg efter jag kommit hem från henne, kan dra två flugor i en smäll..

Jag har en plan för ikväll ;) Men de kan jag ju inte skriva här..för de e en hemlis.. Sätts planen i verket så skriver jag vad det var imorn..

Över o ut


Jävla skit !

Mmm..
Fan ! Fan ! Fan !
Varför kan de inte gå som jag vill för ?!
Varför kan jag inte hitta de jag behöver ?!

Jävla bajs !

Imorn är de Halloweenparty och jag har typ the best idea forever.. Och så riskerar de att gå åt helvete pga EN LITEN JÄVLA DETALJ !


Jag blir sur, de blir jag faktiskt !


Anyway.. Idag har jag vart me Zandra-Dee & Love... Roligt som vanligt.. Love fick ett litet naffs i rumpan.. Så de kan gå... (Och de va inte jag lr Zandra som gjorde de, bara så ni vet)


Auuu.. Näe ska väl ringa Zandra nu tänkte jag..


Över o ut


Jaha.. Vad har du gjort idag då Sarah?

Jo jag har väl vart ute me Allfåns, ska nog ut med honom snart igen..
Jag har tvättat, gjort iordning i torkrummet och slängt i en till laddning med tvätt, hängt upp i torkrummet och slängde de andra i torktumlaren, har plockat in cd-spelarna från festlokalen, o också plockat in glasen därifrån... Har också fixat en laddning i diskmaskinen..
Har druckit varm choklad (som jag gjort själv)..
Mer då ?
Jo jag har också sett en film.. Disturbia.. Skitbra film tyckte jag..Sen är han rätt snygg med ;) haha..
Jaou joau.. Skall fixa madrassen på rummet med hade jag tänkt o sortera min tvätt o lägga dom i lådorna o hänga upp i garderoben o så med..

De va väl typ de mesta..
Försöker komma på ngn bra tills på Lördag..
Men va fan, de löser sig..

Över o ut

RSS 2.0